Footloose – klädprovning och flash mob

02.05.2017 kl. 12:23

Senaste lördag var en bråd dag för ensemblen. Repetitionerna fortsatte på Tryckeriteatern med finslipning av enskilda scener och dansnummer. Ensemblen är nu komplett! Vi har nu hittat vår Wes Warnicker och välkomnar Larsson med i gänget!
Kläder provades för line dancen och våra kostymörer hade lyckats samla ihop en stor hög med stetsonhattar och flera kassar med häftiga boots. Jeans i olika modeller och rutiga skjortor hör naturligtvis också till looken. De flesta hittade sina storlekar, men herrboots får vi ännu leta efter på lopptorgen.

 

 

 

 

 

 

Sen fanns det möjlighet att beställa t-shirts. Ensemblens t-skjorta finns i år i fyra läckra färger: orange, fuchsia, lime och lila. Beställningarna har tillsvidare fördelat sig jämnt bland alla färger. Roligt att alla verkar hitta sin favorit. 80-talet är känt för sina granna färger och den visuella linjen i all marknadsföring är därför färgglad.

 

Under lunchpausen gjorde Footloose-gänget en flash mob i S-market Karis. Vår samarbetspartner Varuboden-Osla hade gett grönt ljus till överraskningsuppträdandet i affären. Omkring 25 medlemmar av ensemblen sjöng och dansade bland butikshyllorna. Kunderna, som var ute och handlade inför Valborg, fick ett litet smakprov på musikalen och skådisarna fick känna på hur det är att uppträda inför publik. Jätteroligt tyckte de flesta. På lördag var det exakt två månader kvar till premiären, så det börjar så småningom pirra i magen.
Nedan några snapshots från våra inspelningar.

 

Text och foto: Mona Salama

 

 

 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

Sommaren 2017 presenterar Raseborgs Sommarteater 80-talsmusikalen Footloose. Det blir massor med dans, musik och sång, men också romantik, humor och drama.
Här kan du följa med den spännande vandringen bakom kulisserna ända fram till sista föreställningen.

http://www.raseborg.org


Vi finns även på:

Raseborgs Sommarteater

Promote your Page too

 

 

Instagram